petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

goa familjen!

Kategori: Allmänt

Hade fredagsmys här igår med fam. Redman. Tänk vad bra man kan ha det! Efter god mat och ungarna hade lekt av sig satte vi oss, respektive familj i varsin soffa (de är inte stora våra soffor) och tittade på "Gulliver´s Travels". Den var rolig! Barnvänlig också. Theo satt som klistrad.
När sovlopporna började komma till barnen lekte de lite till och turades om att byta knä. Stina skulle komma till oss och Theo skulle krypa upp i mosters knä.

När den filmen var slut och klockan alldeles för mycket för de små fick de gå och lägga sig.
Vi började titta på en film till, fråga mig inte vad det var för någon, för jag somnade ju klassiskt, och det gjorde tillslut allihop. Kan passa på att slänga ut en varning om att inte somna ifårn en film på Tv1000 så sent på kvällen. Vi vaknade upp och det var inte någon barnvänlig film på tv längra om man säger så! FY, men alla vaknade ju till i alla fall.

Idag har vi varit ute en sväng. Fick städat ur bilen. Ska städa lite i huset med sedan tror i går ut igen. Theo sitter i soffan och vilar lite. Fick dammat av VHS.en och tittar på gamla Pippi-filmer. NOSTALGI! Jag, som i och för sig aldrig blir riktigt vuxen, blir ju som ett litet barn på nytt!

Nu kom Saran och ville ta med mig ut och gå! Jajjamen! det gör vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: