petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Mys..

Kategori:

Har en mysig stund på fiket med min lille son. Tänk vilken skillnad det kan vara på bebisar. Theo var rastlös redan från början. Det skulle hända någonting hela tiden. Lägga ifrån sig honom i vaggan eller babysittern var inte att tänka på. Harry är helt tvärtom. Han säger ifrån när han vill ha mat, blöja eller sova, annars är han hur nöjd som helst! Det känns konstigt. Jag är inte van det.

Bullbak

Kategori:

Blev utan 50% av barn i eftermiddag. Sandra kom förbi en stund idag och fick med sig Theo när hon skulle åka. De tog en liten tripp till gekås.
Harry sov som en stock, Mattias och brorsan var ute och grejade, så här satt jag. Konstigt. Rastlösheten for i mig och resultatet av det blev kanelbullar.

Efter ett par timmar kom en lycklig kille hem igen som hade shoppat en ny traktor för sina egna pengar som han samlat i sin plånbok.



Söndag

Kategori:

Idag har vi tagit sovmorgon allihop! Det var den årliga puben på grannstället till mor och far igår. Trevligt som vanligt! En annan himla trevlig grej är att lilla Åke har kommit äntligen! Jättegrattiskramar till Gabbe och Ebba som fått en lillebror! Och till deras mamma och pappa med såklart!
Idag vet jag inte vad vi hittar på riktigt. Minsta möjliga på längsta möjliga tid kanske?

Finbesök

Kategori:

Typiskt att jag glömde mobilen innan när vi var ute på svampjakt i det fina höstvädret! Sandra kom på besök idag och hade med sig lilla Saga, hennes brorsdotter. Theo tycker det är så roligt med barn som är lite mindre än honom. Han blir så broderlig och omhändertagande. Barnen hade jättekul i skogen! Harry sov så gott i sin vagn.
Imorgon blir det nog vuxen/barngruppen en stund, sedan vet jag inte riktigt... Eller jo! Klart jag vet! Hipp hipp hurra! Mattis fyller år!! Vi åker dit och firar!

Idag har vi förresten varit förlovade i fyra år min lilla gubbe och jag. <3

Familjedag

Kategori:

For iväg idag lite halvkrassliga, men rastlösa till djurparken med hela familjen. Morsan, pappa, Anna, Andreas, Redmans och vi. Himla lyckad dag med glada och nöjda barn!
Stina och Theo ville ju guida mormor och morfar som inte varit där sedan vi var små.

Apunge!

Kategori:

Har ett barn med mycket fantasi och myror i benen! Theo har hållit igång i 110 sedan vi vaknade. Bakat tårta till sin mamma, klättrat upp på bordet och kört med sin traktor i mitt ljusarrangemang (det ligger svart pyntsten där i) gjort balar med toapapper och vatten etc etc.. Jag är genomsvett! Han med lite smör på..

Lillebror är betydligt mer stillsam och nöjd!

Bra dag!

Kategori:

Har suttit hela eftermiddagen hos syster och bara fikat. Morfars fru Ulla var och hälsade på. Sedan följde Redmans med hit och käkade middag. Bra dag!

Sugen igen!

Kategori: Allmänt

Om jag skulle göra ett nytt frest att skriva av mig lite här. Mycket har hänt sedan sist. Semester med allt vad det innebär, diverse födelsedagsfirande och en hel del slappande! Lillebror Harry föddes den 27.e juli. 4750g och 54 cm lång. Att vi skulle få en stor bebis var vi ganska så förberedda på, men att han skulle bräcka sin storebror med 250g och 2 cm trodde vi väl kanske inte. Theo har börjat på förskolan lite smått. Inskolningen gick som en dans. Ungen brydde sig inte alls om oss, så vi var med två timmar sedan fick det vara bra. Lite smågnälligt någon gång efter det, men han smälter in finfint!