petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Tip top tip top tiptibbeditop...

Kategori: Allmänt

sitter och tittar på musses klubbhus med Theo. Dessa melodier ekar i huvudet på mig! För att inte tala om Specialagent Oso! " Tre stycken steg.... tralalalala"

Ska slita mig härifrån (inte så svårt) och fixa till lite brunch. Känner att blodsockret behöver få sig en boost. Och koffein-nivån känner jag är alldeles för låg!

Mors!

En annan dag

Kategori: Allmänt

Sitter nu mätt. Inte heller idag har jag lagat maten! Jag gillart! Nu har jag fått honom till att ta sig an disken oxå! Bra karl!

Sandra är hos oss idag och hälsar på lite. Var ett tag sedan. Hon och M sitter nu och spelar fifa. Haha, och vet ni, innan sprang Theo fram och stängde av x-boxen mitt i matchen! hihi... Tyckte mamman var väldigt roligt som inte är så himla faschinerad av den typen av sysselsättning.

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Varit och handlat lite mat, tvättat, plockat; usual stuff...
E och A kom på ett litet besök i förmiddags vilket alltid är uppskattat.

Förresten! På lördag börjar jag jobba igen! Trivs oförskämt bra med att vara hemma, men har inte särskilt ont av att gå tillbaka till jobbet. Men det är inte klokt vad tiden går fort!
Jag gick hem i oktober förra året. Två månader innan hjärtat föddes. Det känns som igår.

Rensade i grabbens byrå igår - igen! När jag lade undan lite kläder hittade jag hans allra första brallor han fick ha på sig när han anlände så att säga. Röda plysch.


Strl. 50 vs. 86

bortskämd..

Kategori: Allmänt

blir jag nu minsann! M har tagit plats vid spisen för andra dagen i rad nu. Jag har slagit mig ner i soffan iklädd pyamas-shorts och raggsockar och bara väntar på att maten ska serveras!

Dagen har annars spenderats i mattisborgen (hemma hos madde och mattis), så när som en tur till vårdcentralen med lilleman och hans hosta som aldrig vill ge med sig.

Efter en stund i soffan med barna medan madde plockade lite var det dags för mat och sen ut i pulkorna! Himla smidigt fordon i det här vädret! Vi gick bort till mamma/mormor och tog en kopp te och en knäcka.
När vi skulle gå hem hade det hunnit bli mörkt och papporna, som varit och köpt en diskmaskin hunnit hem.
Med diskmaskinen installerad och klar åkte vi hemåt med trött son.


Lite bilder från gågna högtider:


Morgontrötta födelsedagsbarnet


Lite välling gör susen för humöret..


..som strax är på topp!


Julklapps/presentbyte med Grabbarna grus!


Farbror Samsam på julafton ("det mmåsssste va glllllöggen") HAHA!


Finafina med sin gummefar på julafton


Och en bild från hänget i soffan i eftermiddags hos moster och kusin

lägesrapport

Kategori: Allmänt

SÖÖMNIIGT

hemma

Kategori: Allmänt

Är nu hemma igen och har landat i bingen. Det har varit en mycket händelserik vecka. Bad, visningar, julbord och nu ikväll har vi haft "julbord"  hos goda vänner. (Julbordet idag var pizza) Det tackar vi mycket för! Borde verkligen införas som tradition.

Annars har vi inte gjort allt för många knop idag. Började med lååång sovmorgon! Sedan fick Nusse komma och hämta oss här hemma, för bilen stod hos honom. Sedan for vi och hämtade prinsen hos Madde, Mattis och Stina där han spenderat gårdagen och natten. Även fast han har haft det toppen där, så är det skönt att få hem honom. Det är så tomt och tyst när han inte är hemma.
Anledningen till att vi hade barnvakt var för det var julbord med Mattias jobb igår. Det var bra. En stund efter att maten intagits försvann Mattias ner till baren. När jag gick ner efter en timma eller så är det första jag ser en snubbe med en tomteluva som en badboll utan vidare hade fått plats i härja runt, kan ni gissa vem? haha.. Han var så söt så!

Imorgon tänkte jag spendera större delen av dagen här hemma och fixa. Vi ska fira vår lilla ettåring tors och fredag!