petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

klipp klipp!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter nu och dricker en kopp te. Halsen är kass, men nu börjar äntligen förkylningen att släppa! Theo har fullt ös bland sina leksaker på golvet.
Vi väntar på mormor/mamma som ska komma hit för en snabb kopp kaffe innan hon följer ked oss till Kinna. Hon ska vara barnvakt medans jag placerar ändan hos frisören, för idag ryker barret! Snygg ska man bli!
Efter det är det badhuset som gäller.

Storm?

Kategori: Allmänt

Jösses vilket väder vi har fått idag. Regnar och blåser! Nu har nog hösten kommit och snart är det jul igen och alla kalas som blir! Det ser vi fram emot. December blir en dyr månad minsann, det brukar den ju alltid vara, men att dessutom har en sån bra planering att man klämmer till och får barn veckan innan julafton! Jaja, allt på en gång. Lika så bra. Ska börja lite smått redan nu med diverse julklappar, födelsedagspresenter och gummekaka till stumpastina! Mysigt med våra små nu till jul!

Nu planerade jag en liten ta-det-lugnt-i-soffan stund tillsammans med min lilla son. Jag sitter och han har krypit iväg. det här med att sitta still och slappna av lite var inte riktigt vad han hade planerat.

Om en liten stund ska jag göra mig i ordning lite och åka till affären. Handla lite mat och sedan ska jag baka! En morotskaka är jag sugen på idag till fikat. (Hör du det Madde?)
Men jag får skynda mig hem igen. M har beställt 16 ton grus som ska komma med lastbil nu på förmiddagen. Så det får bli hem och passa den. Stooor sandlåda :)

/E

obeskrivligt..

Kategori: Allmänt

Theo stannade kvar hos mormor och morfar idag. Han ska vara där inatt med. Jag ska vila och bli bortskämd. M hade planerat en utekväll för oss idag. Något som inte hänt på eveigheter, eller ens alls! Men så blev jag sjuk, så vi stannar hemma istället, så ska han laga mat. Minst lika så bra! Klart, hade jag fått välja hade jag velat vara frisk och pigg.

Sitter här och tänker på hur det var när det alltid var så här. Jag kunde sitta en hel dag i soffan om jag ville. Bestämma själv över tid och rum och inte ha något annat att tänka på. Jag kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg hur det var. Det är som bortblåst! Det här är mitt nya liv; Theo och M, min familj. Jag saknar inte det andra en sekund. Jag får så mycket mer nu. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Det går inte att beskriva, men det är så här det ska vara.

Mammas och mosters hjärtan


Ler och långhalm.


lek med farbor Sammy


Busar med moster (www.leijne.blogspot.com) och kusinvitamin Stinafis


Så liten...

Att någon kan ta sådan plats i ett vanligt människohjärta...


Sjukstuga

Kategori: Allmänt

Jädra skit. Jag som trodde att jag skulle klara mig den här gången, inte då. Theo och M har åkt dit rejält. Nu är de friska så när som på lite hosta och i torsdags åkte jag dit.

Så nu ligger jag i min säng, alldeles själv hemma. M tog med sig Theo till Karlabo i morse och skulle göra någonting (uppfattade inte vad) och nu har mamma rövat bort både min son och min bil till Horred. Skulle skjutsa Anna till en kompis. Jag har inte den blekaste om när varken M eller Theobus kommer tillbaka. Märklig känsla att vara ensam hemma. Vad tyst det är.

Förutom detta har vi hunnit med mycket i veckan. Simmet har börjat igen! Jippie! Theo som är gammal i gemet fick tålmodigt sitta i vagnen och se på när Stina gjorde premiären i bassängen. Sen kom Texx och då blev det high life! Dags för deras grupp, Äntligen! Det gick knappt att hålla i ungen! Skönt när han hoppade i simringen för då behövdes inte det heller. Han satte av efter diverse ankor och båtar.

Sedan har det varit BVC-grupp, Theos farmor och lille farbror Sammy har hälsat på, vi har varit på Stubben och sagt hejdå till Sara som flyttat till Stockholm, grattis-till-AM-kortet i Karlabo för Jejja, Emili kom ner och fikade en kväll (nu väntar vi bara på Hanna oxå).

Det var lite av det som vi pysslat med här senaste veckan. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, mjen jag tror jag ligger kvar här en stund till. Längsta sovmorgonen på länge!