petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Trötter

Kategori:

Oh så sömnig jag har varit idag. Det måste vara vädret. Det har inte hänt särskilt mycket utöver det vanliga. Handlat lite, lämnat hämtat på dagis, vilat, hängt tvätt och lagat middag. Så redig har jag vart :)
Hästarna har fått vila idag (läs min rumpa).
På lördag är det skållareds marten igen. Hoppas på uppehåll!

Skön dag

Kategori:

Idag har det varit en riktig mysdag. Vi har bara varit jag och barnen. Tog lååång tid på oss i förmiddags innan vi kom igång. Eller jag och minstingen i alla fall. Drog på fika för att fira en nybliven 25 åring lite lätt. Sedan hem för att hoppa upp på hästryggen. Sandra och jag bestämde i söndags att vi skulle ta en tur. Vilken tur det då, för oj vad kul det var! Ringrostig till tusen, men snart så! Det får bli en vana. Jag känner att ryggmusklerna behöver det!

Helgen till ändä

Kategori:

Pappa fyllde år i lördags. Åkte med systrar och systerdotter till Kinna och inhandlade lite presenter och god mat. Hittade perfekta blomman till far. Han gillar julstjärnor, mamma är ständigt trött på dem. Samma visa varje år. Nu hittade vi en rosa! Jepp... En rosa julstjärna. Mamma brast ut i gapskratt och pappa flinade förnöjt vid själva överlämnandet.

Igår fikase vi bara och sällskapen avlöste varandra! Hanna var först, som var här på blixtvisit från Dalarna. Sedan kom Sandra och Lucas med lite left over-fika efter födelsedagsfirande. Tog en härlig promenad i höstrusket och kikade lite på omgivningarna och hoppade i vattenpölar. Det sistnämnda ägnade sig väl mest Theo åt.

Aktivera mig

Kategori:

Igår gjorde vi ett redigt röj hemma på tomten. Tände en stor brasa för skräp, och en liten för korvgrillning. Mysfaktor på det! Tog traktorn med släp ner, hoppade i Mattias gamla snickarbrallor och körde på. Skönt!
Theo tyckte mamma var störtcool när jag kom till dagis. Både brallorna och att jag hämtade honom i pickupen.
Att han dessutom fick åka traktorn när mamma körde var ju heller inte tråkigt!

Idag blir det nog en tur med hästarna. Känner att det är dags att aktivera mig lite.. För mig själv.. Ska damma av joggingskorna oxå..

Kaos

Kategori: Allmänt

Står på halt i mitt liv just nu. Harry är fantastisk. Theo oxå. Min familj står stadigt! Allt annat är kaos. Jag är kaos...