petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Så var det fredag igen ja!

Kategori: Allmänt

Vilken helsnurrig dag jag har haft idag. Skulle klippa mig klockan tre hos Anna, sedan handla, sedan till Evelina för att baka smörgåstårta till imorgon, sedan hem och städa klart, sedan laga mat, sedan baka tårta och säkert något mer som jag har glömt.
Nu blev det så här. Klippning kl. 9.00 var det ja! Bara jag som hade fått för mig tre av någon anledning. Och ungefär där sprack resten också.
Åkte till Evelina och drack kaffe. Hade bestämt att det blir ingen smörgåstårta. Vi kör Gunillas supergoa pastasallad istället. Så slog det mig! Varför ska jag stressa för att göra något jag varken är bra på eller tycker är roligt när andra lever av det? HA! Ringde konditorn och vips! Tårta beställd!
Har kört som en liten blå fram och tillbaka idag. Tre gånger till affären fram och tillbaka. Två gånger till mamma fram och tillbaka. Den senaste rutten för att vi glömde hunden när vi åkte därifrån första gången.

Så JAG i ett nötskal! Men det nu verkar allt ordna sig ändå! Kalas blir det för våran prins som fyller 2 år imorgon!

Tack Nåke och Mormor som ordnar med leveransen från bageriet!

Kan ju även tillägga att jag åkte ifrån plånboken när jag skulle klippa mig, så den åkte jag och hämtade också mellan varven. Men lite flyt hade jag allt. Mötte Anna på vägen när hon var ute och gick med hunden :)

Späckad helg!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi och väntar och att klockan ska gå och vi ska åka och hämta prinsen. Han har sovit borta hela helgen! Först hos sin morfar och mormor fredag-lör, sedan hos Sandra natten till idag. Uscha, vad det känns lite i mammahjärtat, och pappahjärtat med för den delen, men Theo lider inte avsevärt av det. Han har haft skitkul!

Hämtade honom hos päronen igår, efter att vi varit med finfint sällskap i Göteborg (i full storm) och tittat på "omogna pojkar firar jul" med bl.a. Måns Möller (jag skrattade så jag grät i en och en halv timma). Kliver in genom dörren och då hör jag: -"Hejje Mamma! Gejja...hemma...offa..". Nä, han hade inte saknat mig så mycket.
Åker vidare till Horred och kliver in genom dörren med en sovande, helt slut unge i famnen. Vill tacksamt berömma Isak som på rent gentlemannavis öppnar dörren åt mig! Tar en fika med gänget och Theo hinner knappt sitta stilla och äta av det hemmagjorda julgodiset. Han skulle bara "pila" med Isak. Så så fick det bli. Theo på munspel och Isak på gitarr och sång. Pippi långstrump och Karlsson var det som ljudade.
Nä, inget större intresse av mamma där heller.

Sedan tillbaka till Karlabo där Mattias väntade på att jag skulle komma med lite mat som vi fick slängt i oss, sedan hem och göras i ordning för julbord på Isaberg. Skit med att man ska bli så himla mätt. Det var jättegott, men jag fick ju knappt i mig mer än en tugga av allt. Och det är väl kanske i och för sig inte meningen heller.
Av gottebordet fick det bli yttepytte ostkaka bara för att och en polkagris. TYPISKT! Det var ju inte bara det som erbjöds kan man ju säga.

Idag ska här tas tag i tvätten som bara hopat sig och disken och dammråttorna! Det är ju bara såå tjelit, men ett måste. Det har liksom jäst färdigt nu.