petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Vilken vecka!

Kategori: Allmänt

Ojojoj.. Här har varit fullt upp. Nu kan jag ju äntligen avslöja vad vi gjort.

Vi har sedan en tid tillbaka planerat en överraskningsfest i Blekinge för mormor och Nåke. Helt ovetande åkte de ner för att hälsa på och för att rota runt lite i Nåkes gamla rötter, inte anade de att vi andra åkte efter på lördagen för att dimpa ner och var klara för fest! Vilken succé det blev! Superroligt! Det gör vi gärna om!

Mormor har ju inte riktigt smält det hela än och planerar för hämnd. Undrar vad det kan bli för något. Spännande!

Jag, Mattias, Theo, Madde, Mattis, Stina, Mamma och Anna åkte ner på fredagen och var i Mattias fasters stuga som ligger alldeles i närheten. Även det var alldeles jättebra! Gör vi om!

Som vanligt när vi ska iväg sker inte allt helt smärtfritt. När vi var klara för att åka och hämta upp Mamma och Anna i Karlabo i fredags skulle M fylla på olja och sånt på Lasses bil som vi har fått låna nu när vår är på verkstaden. Och vad händer?! Jo, när han som bäst häller i olja i motorn upptäcker han  att det inte är hans olja i dunken. Pappa hade använt den att blanda diesel med något annat smörja i, så det var bara att palla upp bilen och tömma ut oljan. Mitt i allt ringer Lasse och talar om att han har blivit påbackad. Toppen tänkte vi!
Men men, allt ordnar ju sig till slut och blir så bra så.

Helgen blev kanon med fint väder och massor av bad! Theo hade dunderkul med alla barnen i poolen! Hans mamma och pappa hade minst lika roligt bland härliga människor!
Kan ju passa på att tillägga att helgen kunde lika gärna slutat med ett besök på akuten i Karlskrona. Det första M gör är att stila lite med fotbollen som (tredje)kusinerna passar till varandra, och missar att trädäcket tar slut och faller rätt ner på nylagd marksten. Konstigt hur alla helt plötligt kan bli knäpptysta, för att sedan brista ut i gapskratt när man hör Anders säga:

- "Akta stenen. Den har inte satt sig än" varpå M svarar:
- "Joho du, nu J***ar sitter den fast"
 
Nu kommer snart Madde och Stina och hämtar upp mig och Theo. Vi ska leka lite med fisen medan Madde fixar för att prästen ska komma. 
 
Återkommer med bilder.