petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Lite födelsedagsfirande

Kategori: Allmänt

Så trött... Har haft en bra dag. Började med sovmorgon och frukosten framdukad. M är hemma i två veckor nu och det gillas!
Efter frukosten åkte jag och Theo till Horred för att hälsa på Sandra lite. Det blir alldeles för sällan. Fikade och busade lite där, sedan tog vi en liten tur till Serholt Outlet och fyndade lite. Hade kunnat köpa hela stället! Men det får bli sen när det är klart här hemma. Eller lite utav det i alla fall.

Efter ett par timmar åkte vi hem igen och där väntade morbror som sällskapade M lite.

Vidare till Skolhem och gratta M's lillebror som fyller 14 idag. Det var trevligt! Massa fika. Vi stannade kvar och åt tacos också. Mums! Full kalabalik men roligt var det. Fick mig några gapskratt och grabbarna satte sitt testosteron på prov genom armbrytning. Theo placerade sig hos Anton (för han satt närmast maten) och stannade hos honom lääänge.

Imorgon är det sim igen och då ska pappan med och bada! Det ser vi fram emot!

Nu är det snart dags för sängen! Mini P har däckat i soffan. Det är det enda som får honom att somna. Han vill sitta med oss i soffan tills han inte orkar hålla ögonen öppna längre. Hoppas vi går över snart. För övrigt har han bara sovit en halvtimma innan idag. Aktiv unge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: