petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

tick tack tick tack...

Kategori: Allmänt

Wow vad tider går! Theo fyllde fyra veckor igår. Det firade vi med att göra en tavla i lera med lillemans hand- och fotavtryck.

Tänkte på att imorgon är det en månad sedan våran lille pojk bestämde sig för att göra entré. Madde brukar ibland kalla honom för Kung Bore, för samma natt kom snön och kylan.
Morgonen efter Theo föddes vaknade vi 07.57, tre minuter innan ekot börjar på radion, (p3 hade stått på hela natten) till "Snart skiner poseidon" av Joel Alme. Till Mattias stora lycka! Förutom att det är IFK´s "signatur" låt, är det en väldigt fin låt!
Så jag måste säga att lite rysningar fick jag nog när jag gnuggade gruset ur ögononen och tittar ut genom vårt fönster när solen går upp över ett glittrande vinterlandskap och på radion spelas just den låten, första morgonen med vår son.  

Idag är Mattias på jobbet igen. Han har varit riktigt långledig. Theo kom precis lagom till att deras julledighet började så vi har haft gott om tid att bara vara och tillbringa helgerna med varandra och familjen. 

Så idag är det min och Theos första dag alldeles själva! Den ska vi nog lyckas fördriva, bland annat ska vi till BVC. Ska bli spännande att se hur mycket han har växt!
Sedan ska vi en sväng till affären för att inhandla kvällens fredagsmys.
Till middag ska M laga ost-och skinkpaj! Han är helgrym på det.
Kanske att vi tar en tripp runt Karlabo och tigger till oss en snabb fika innan M kommer hem och är hungrig.
(Lite kul hur man anpassar tiden till när mina pojkar är hungriga)



Våran Kung Bore. (Anna har gjort tomteluvan till honom i syslöjden. Eftersom hon inte visste kön eller namn, fick det bli ett "P", för det skulle ju i vilket fall som helst bli en Pettersson)

//E

Kommentarer

  • Sara säger:

    Er tillvaro låter underbar! :) Tänker på er och längtar mer och mer varje dag efter att få se coolingen Theo igen! Kramkram

    2010-01-15 | 11:07:54
  • Anniz säger:

    2010-01-15 | 11:41:24

Kommentera inlägget här: