petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Nu ni!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka (igen). Har blivit en riktig periodare på det här.
Det har hänt så mycket i sommar, så jag har inte riktigt funnit ro till att sitta ner vid datorn. Drar mig för att öppna mejlen, då där säkerligen är översvämning nu.

Vilken sommar vi har haft hittills, Så bra! Blekinge, Öland, Varberg och lite hemma. Här hemma grejas för fullt. M förbereder garagebygget medans jag går och tjatar på att han ska färdigställa det yttepyttelilla som fattas på huset, så att jag kan måla. Räcke och trappa ska på altanen som förövrigt används flitigt.

Vi kom i fredags hem från vår årliga semester tillsammans med fam. Holmqvist, fam. Arnoldsson och fam. Rydström/Sandqvist. Öland blev det iår. Trots att det blev väldigt blött, var vädergudarna någorlunda med oss. Sol måndag, tisdag, uppehåll onsdag, regn torsdag och fredag. Besök på Ölands Djur och nöjespark, Långe Erik och Borgholms slottsruin.
På Djurparken träffade Theo sina riktiga släktingar aporna (skämt å sido), han klappade getter, (eller ja, han grabbade tag i hornen på dem) skrattade åt moster som blev omkull puttad av ett får när hon skulle föreviga Theos första get-klapp på bild.
När vi besökte Långe Erik (fyren) fick han stanna hos mormor nere på marken, medans vi andra klättrade upp och tittade på utsikten. 32 meter upp i luften. :) Stina följde med Madde, hon hängde så gott i sjalen och sov.
Sedan ville det till att hänga med moster, mamma och Stina på grym shopping i Borgholm! Men det verkade han inte ha några som helst problem med, han sov så gott i vagnen så.
I slottsruinen hängde han också med. trots bristen på barnvagnsanpassning om man säger så. Mååånga trappor.

Sedan får vi inte glömma att vi var i Trollskogen. Vi började med att gå slingan som var barnvagnsvänlig, men vi tog en avstickare in i skogen för att titta på det gamla skeppsvraket och trolleken. Skam den som ger sig, och skumpigt värre var det, men Theo skrattade ikapp med skumpandet. Det var ju hur kul som helst. Alla som känner honom vet att sitta stilla är inte riktigt hans grej.

På vägen hem hittade vi ett riktigt smultronställe, Kosta Outlet. Jisses, de hade allt! Skor, kläder, heminredning mm. Billigt också! köpte på mig lite polarn och pyret till lilleman. Fyndade även nya muggar från Höganäs Keramik. Sedan en väska från Friiis & company, fast den inne i Borgholm. Kunde blivit riktigt ruinerad om jag inte hade hejdat mig!

Nu har vi börjat fundera på att hinna med ytterligare en tripp till stugan i Blekinge innan sommaren är slut.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: