petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Varannandags blogg

Kategori: Allmänt

Börjar kännas som om jag omedvetet uppdaterar här varannan dag. Både på gott och ont. Det blir ju mer att skriva varje gång!

Igår var det då dags! Gekås med Madicken och Mormor. Mamma skulle oxå vart med, men hon är lite vimsig (lindrigt uttryckt) så hon dubbelbokade sig kvällen innan. Synd, men vi klarade oss ändå.
Precis lagom med folk när vi kom in, vilket var cirka en timma efter öppning. Vi hade kunnat komma in lite tidigare, men ni förstår att det skulle köras runt lite på parkeringen och välja den bästa möjliga rutan först. I och för sig ganska trevligt, med tanke på att man i vanliga fall får vara nöjd om man ens får någon ruta.

Första stoppet inne på Gekås var toaletterna. Eller ja, första delmålet. det fanns ju lite man behövde innan man kom fram dit.
Sedan tog vi oss ner till nedervåningen. Våffeljärn och Elvis-album skulle inhandlas!
Med detta gjort gick vi upp igen för att på allvar börja shoppingen!

Mormor börjar bli en hejjare på Gekås! hon lotsade oss med vagnarna dit vi skulle. Toppen!  För det började så smått fylla på med folk allt eftersom timmarna gick. Vagnarna oxå för den delen, med varor då alltså, inte folk.
Nöjda och glada, men något trötta närmade vi oss kassan. Ungefär fem timmar efter Janåke hade tittat på oss i webbkameran.

Oj vad mycket vi hade handlat! Härligt! Vi hittade alla det vi skulle, och lite till. Men färdiga var vi ju inte! Nej, Nej. Här skulle först ätas, sen shoppa skor och kex oxå!

Med "Mission completed" återvänder vi till den perfekt parkerade bilen, i den bästa rutan för att packa in varor och oss själva. Jodå, visst blev den full minsann!
Madde gick tillbaka med kundvagnarna och när hon kom tillbaka hade jag och mormor konstaterat att det enda som stod i vägen för att vi skulle kunna köra rakt fram var en stor, orange kon. Typiskt, hade ju vart så mycket enklare än att backa.
Problemet var inte länge ett problem, för Madde flyttade glatt, något generad på konen, vi körde framåt och Madde ställde konen tillbaka.

Nu var det bara att styra hemåt!

Det här får vi göra om!

Idag har dagen gått åt till att tvätta och hälsa på svärmor litegrann. Vi skulle leka lite Dunder-Karlsson och Blom! Än har Kling och Klang inte synts till! Det är bara mamma som våldgästat mig idag. Hyfsat ofarligt.

Fridens! // E


Kanske mitt stoltaste fynd!


Mängder med saker blev det! Jag är nöjd!

Kommentarer

  • mamsen säger:

    Ha ha ha du är helt underbar man har riktigt roligt när man läser vad du skriver...

    2009-11-04 | 23:07:29
  • mormor säger:

    Men så mycket grejor ! Om vi hade lastat in ett enda litet paket till i bilen så hade den förmodligen spruckit. Du har ju ändå inte fått med vaggan på kortet.

    2009-11-04 | 23:25:56

Kommentera inlägget här: