petterssonochjag

Om mig och Mattias i vår vardag.

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen för er som saknat mig! Över en vecka har gått sen sist, men (jag har sagt det förr) vad tiden går fort!
Speciellt den här veckan. Späckat schema minst sagt. Kände stundtals att det vore lika bra att ta med täcke och kudde och bädda i trunken! Kunde blivit riktigt trivsamt.

Bland annat har jag hunnit med två besök på perstorpsvägen, ett besök hos tandläkaren och ett på mvc.
Sen klämde vi in en tur till Varbgerg och fixade ett babyskydd. Känns som en bra sak att ha avklarad nu.
Beställde även en adapter till chassit på barnvagnen för att kunna klicka fast babyskyddet där på.
Har tidigare tyckt att det är en sådan där sak som man tror att man behöver och som sedan blir liggande, men har faktiskt kommit på några riktigt bra argument till att skaffa en. Sedan återstår det att se om det var ett bra köp eller ej.

Madde och Mattis följde med oss och började känna lite på barnvagnar. Det var ganska utplockat, men de fick nog en liten hint om vad de skulle satsa på.

På tal om babyskydd. Jisses vilken djungel! hur många olika varianter som helst. Och sen varianter på varianterna.

* Vilken passar till vilken bil, barnvagn etc.?
* Bas eller inte bas, och i så fall varför? * Vilken är av bäst kvalitet?
* Eller varför inte köpa en "två-i-ett" skydd, ett babyskydd som sedan, hokus-pokus, blir en stol för barn upp till fyra år?

Det tog sin lilla stund att bestämma sig som ni kanske förstår. Tillslut kändes färgvalet inte det minsta viktigt. Mattias ville hemskt gärna att vi skulle köpa en röd, men efter demonstrationen av alla dessa varianter tyckte han att vi tar nog den de har hemma.
Som tur var, var det en så neutral färg som svart. Lite roligt i och för sig om de hade kommit ut med en kyckling-gul eller något i den stilen.

Nu är i alla fall det mesta fixar. Om man bortser från större delen av övervåningen som skulle vart klar nu, men men. Det är sånt som löser sig.


So long!
//E

Kommentarer

  • mormor säger:

    Nej Eva ! Det mesta kanske är fixat, men det största kan bara du fixa, Du och den lilla/lille nya världsmedborgaren, och pappa Mattias. Men det gör ni galant. Jag väntar otåligt på att hon/han ska anlända till Mattisborgen.

    2009-11-16 | 18:39:26
  • Sara säger:

    Eva! Jag gillar verkligen att ni utrustar vagnen med det värsta som finns... :D haha! Låter toppen! ;) Alla måsten kommer säkert att kännas bortblåsta när underverket väl kommer till världen! Bara njut av nuet:) Övervåningen finns kvar! :) Kram på dig!

    2009-11-17 | 22:01:02

Kommentera inlägget här: